torstai 22. lokakuuta 2020

Projekteja työstämässä

Epäsymmetrinen takki

Päässäni pyöri ajatus takista, missä toinen puoli olisi värjättyä lakana kangasta ja toinen puoli farkkua. Sain ajatuksen paperille ja värjäysvaiheessa beige muuttuikin vaaleanpunaiseksi.






Kankaasta tuli kuitenkin niin ihmeellisen värinen, joten jätin farkkukankaan pois ja värjäsin 2 lakanaa koneessa, jos niistä saisin toisen puolen takkiini.



Nekään eivät kuitenkaan onnistuneet, joten värjäsin yhden lakanan lisää käyttäen tuota rypistämistekniikkaa, mitä takin toisen puolen tahtoisin olevan. Sekään ei sopinut minkään aikaisemmin värjänneeni kankaan kanssa, joten päätin laittaa projektin tauolle ja miettiä uusia ratkaisuja.

Tuli myös harjoiteltua kaavan muokkaamista, kun takin kaavoja tein. Tein myös eraa kertaa kauluksen kaavan, mikä oli kyllä hieman hankalaa.



Puhelimeen taustakuva

Tahdoin puhelimeeni ruskea sävyisen taustakuvan, josta tulikin lopulta niin kiva, että tein siitä ihan kunnon printinkin. Tästä kuosista tein myös pari kangasmaskia jo! Printtejä minulla olisi kyllä niin paljon valmiina, että niitä pitäisi kyllä pikkuhiljaa alkaa laitamaan kankaallekkin.



Keppihevosia

Keppihevosten kanssa olen nyt kokeillut hieman uusia kaavoja, jotka olen todennut hyväksi. Nyt joulun lähestyessä on tullut useampia joululahjatilauksia ja niitä n kyllä ollut mukavaa toteuttaa!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti