maanantai 2. joulukuuta 2019

Valokuvausta!

Heippa! Loka- ja marraskuun aikana olen kuvaillut keppihevosia melko ahkeraan niin koulussa, kuin myös kotona. Olen onllut myös itse kuvattavana heppojeni kanssa. Tähän postaukseen ajattelin kasata muutamia valokuvia tältä ajalta ja kertoa hieman kuvauksista.

Mummini tuli meille kuvaamaan halloweenina ja tulikin hieman pelottavampia kuvia otettua. Kuvissa on käyttänyt pixelstickiä, minkä avulla saimme taustalle erillaisia kuvia. Näiden kuvien ottaminen oli kyllä mielenkiintoista puuhaa ja toivottavasti pääsen tästä pixelstickin käytöstä oppimaan joskus lisääkin.

Pelottava kepparini Riikka ja minä pimeässä metsässä.

Olin jo pitkän aikaa tahtonut ottaa syksyisiä sänkipelto kuvia uljaasta oristani  Ianista. Yhtenä aamuna oliskin niin mahtava usva, joka oli tietty pakko hyödyntää. Lopputuloksena tuliuseita julkaisukelpoisia kuvia ja tässä niistä pari.





Meillä on ollut myös koulussa valokuvausta ja kuvanmuokkausta.
Käytin näiden kuvien ensimmäiset tunnit miettien mitä tuotteitani kuvaan, miten ne asettelen, mitä värejä tahdon sun muuta. Inspiroidun vanhasta ladon ovesta ulkona ja päätin toteuttaa yhden pitkäaikaisista kuvaus ideoistani, jota en ollut vielä päässyt toteuttamaan. 

Halusin saada hevosista kuvan, kun ne ovat riimunnaruistaan kiinni hoitopaikan tolpassa. Sainkin muuteman hyvän kuvan, joita lähdin muokkaamaan Adobe Lightroom ohjelmalla. En hirveästi käytä kuvanmuokkausohjelmia, koska no en oikeastaan ole osannut niitä oikein käyttää. Nyt sain hieman ohjeita miten tätä Lightroomia käytetään ja se vaikutti loppujenlopuksi aika helpoltakin. Tulen siis jatkossa hyödyntämään sitä ottamissani kuvissa.
Tämä poni ostettiinkin hauskasti netinkautta kesken kuvausten. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti