maanantai 2. joulukuuta 2019

Joulumyyjäis tunnelmia

Marraskuun aikana tuli käytyä kaksissa joulumyyjäisissä. Ekat olivatkin täällä meidän koululla, Salon Seudun Ammattiopistolla pariviikkoa sitten (21.11) torstaina. Sielä oli todela mukava tunnelma ja kauppa kävi minullakin ihan hyvin. 
Kuvassa myyntipöytä koulun joulumyyjäisissä ennen myyjäisten alkua.

Toiset myyjäiset olivat vähän kauempana Mathildedalissa nyt lauantaina (30.11). Myyntipöytä ei ollut muodoltaan kovinkaan hyvä minulla ja opiskelukavereillani, joten joku joutui aika myymään kaikkien tuotteita. Myyntiä olisi varmasti ollut enemmän, jos olisin voinut kertoa tuotteistani peremmin ihmisille. Harmillisesti unohdin ottaa myyntipöydästä kuvaa ennen niiden aukeamista. Ihmisiä oli niin paljon, että kuvan ottaminen jälkeen päin olisi ollut hieman haastavaa.

Molemmissa tapahtumissa myin keppihevosia ja muita koulussa tekemiäni käsitöitä, joista kerron hieman lisää alempana kuvien kera.

Tässä on valmistumassa omalla printilläni varustettuja leivinliinoja koulumme myyjäisiin.

Näitä pehmopupuja olen valmistanutkin jo useamman kappaleen ja muutama löysikin rakastavan kotinsa molemmissa myyjäisissä. Näissä on tosiaankin hyödynnrtty keppihevosista jääneitä jämäpaloja!

Ensimmäinen pehmopupu valmistunut mathildedalin myyjäisiin.

Taitaa olla kepitystalkoot käynnissä.

Kaikki myyntihepat kepitettynä odottelemassa uutta omistajaansa!

Valmiita keittiöliinoja.
Tiskirättejä tuli myös tehtyä vähän päälle 20 kappaletta. Näitä myin myös setteitä keittiöliinojen kanssa!
Ensimmäinen testi tiskirätti.
Hyvää alkavaa viikkoa vielä kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti