sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Neulomista ja virkkaamista!

Olen viime aikoina innostunut neulomaan ja virkkaamaan oikein urakalla. Tässä postauksessa näkyykin töitä, mitä on lähi aikoina tullut tehtyä tai ovat työn alla!

Tästä linkistä pääset tekemääni pinterest tauluun liittyen neulomiseen.


En ole ennen tehnyt kirjoneuleita ja olen pitkään sitä tahtonut kokeilla. Nyt pääsin vihdoin sitä testaamaan, aluksi oli hieman vaikeuksia, kun meinasi tulla liian tiukkaa, mutta se alkoi kuitenkin sujumaan pikkuhiljaa.

Tässä hieman harjoittelin erilaisia kirjoneule kuvioit, mitä päähäni tupsahti.






Kirjoneule harjoittelun jälkeen tuli tehtyä hieman erilaisia sukkia!

Tässä on valmistumassa hyvin yksinkertaiset kirjoneule sukat tädilleni.  



Tällaisia lyhytvartisempia villasukkia olen tehnyt jo useamman parin ja ne ovatkin lähteneet heti käyttöön, minkä takia en ole oikein kuvia edes kerennyt nappaamaan. Onneksi tästä yhdestä parista sain napattua jonkinlaisen kuvan.

Tässä yhdet hieman lyhyemmät raita sukat toiselle tädilleni. Nämä sukat valmistuivat jämälangoista ja jäljelle jäikin enään ihan pienet kerät.


Virkkaamistakin on hieman tullut tehtyä. Keppihevosille olen virkannut melko paljonkin lisävarusteita, kuten kuvan valkoisen heinävrkon, mitä voi käyttää esimerkikis kuvaus rekvisiittana. Päätin myös pitkästä aikaa tehdä aivan perus isoäidin neliön. 

Keppihevostenkorvahuppuja on myös useita kymmeniä tullut virkattua ja niihin olenkin aivan itse kehitellyt ohjeen, mitä pystyn tietsti soveltamaan erikokoiille hevosille.

Heinäverkko ja isoäidin neliö.











Korvahuppu hevosen päässä.

























Joskus olen törmännyt YouTubessa tuohon kukka nauhaan ja tahdoin päästä kokeilemaan sitä johonkin isompaan työhön. Löysinkin ohjeen Novitan sivuilta, missä tätä kyseistä tekniikkaa käytetään ja siinä oli myös muita pitsi kuvioita, mitä en ole ennen kokeillut. Näin puikoille päätyi nämä aivan ihanat pitsisukat. Ohje näihin löytyy tästä linkistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti