maanantai 15. maaliskuuta 2021

Seinätyö tilaus osa 2

 Tästä linkistä pääset lukemaan sinätyön valmistumisen ensimmäisen osan.

Jatkoimme seinätyö tilaustamme seuraavaksi tekemällä sopivan värisiä maaleja, sekä etsimällä hieman paksumman ja ei niin lakanakankaalta näyttävän pohjaksi sopivan kankaan.














Sopivan kankaan löydyttyä lähdimme tekemään sille testejä. Kokeilimme myös helmiäispastan avulla saada työhön vähän kimalletta/raikkautta. Helmiäispastalla tehdyt viivat olivat kuitenkin vähän turhan vahvoja, joten päädyimme kokeilemaan brodeerausta saman sävyisellä langalla, kuin itse pasta. Totesimme sen hyväksi tekniikaksi, joten käytimme sitä prototyyppiin/lopulliseenkin työhön.

Helmiäspastalla tehty prototyyppi



Prodeeraus testi, tätä kukka tyyppistä kuviota käytimme lopulliseen työhön.















Teimme tämän jälkeen yhden isomman kokeilun/ prototyypin, jota kävimme esittelemässä asiakkaallemme. Se näytti todella hyvältä tilassa ja asiakkaamme, sekä opettaja piti siitä. Nyt vain piti lähteä tekemään siitä isompaa versiota ja tilaus olisi valmis.



Pohjakangas

Brototyypin pohjakangas maalattuna


Brodeerattu kukkanen prototyyppi pohjassa












Asiaan tuli kuitenkin työn ollessa melkein valmis, niin hieman mutkia. Asiakkaamme oli vaihtamassa työpaikkaa, joten työ jäisi nyt käyttämättä. Tällä hetkellä se sijaitseekin luokkamme läheisellä käytävällä odottaen sille sopivaa paikkaa.

Kuva lopullisesta työstä on tulossa pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti